Førsteklasses ferie

undefined

Velkommen til sommerhøjskole i Dronningens Ferieby

Sommerhøjskolen i Dronningens Ferieby er en uge med godt fællesskab, sang, mad, foredrag og ture ”ud af huset”.

Uge 25 den 16. - 23. juni 2017

Vi har mange dejlige stunder sammen, men også tid til at nyde de smukke omgivelser på egen hånd. I år er vores nye badebro færdig, og herfra kan man se marsvinene lege, solen stå op eller gå ned og nyde havets mange lyde. Traditionen tro skal vi drikke solskinsøl på broen, som vi har gjort det i otte år nu :-)

Vi skal opleve retro, glaskunst og mormor-mad

Turene ud af huset byder blandt andet på et smut tilbage til tresserne, når vi besøger RETROWORLD, som ligger i naturskønne omgivelser tæt på Hadsten. Vi skal have en rundvisning, og efterfølgende spiser vi rigtig ”mormor-mad”, som Jette laver til os. Vi skal se frem, når vi skal på rundvisning i udstillingen YOUNG GLASS 2017 på Glasmuseet i Ebeltoft - en udstilling som kun finder sted hvert 10. år, og som er et internationalt pejlemærke ift. ung glaskunst i fremtiden. Herefter spiser vi stjerneskud eller ”deller” hos Karen på Fregatten Jylland.

 

Pris for op til 5 personer i feriehus: kr. 6.395,-

Tillæg for udflugter og forplejning er angivet i programmet.

 

program for sommerhøjskole

undefined

SLIP KREATIVITETEN LØS på hyggelige kursusdage 

Dronningens Ferieby har aktiviteter og gode oplevelser for enhver. Feriebyens malerkursus giver alle - både gæster med og uden handicap - mulighed for at udforske egen kreativitet i en forlænget weekend.

Vi inviterer til malekursus for kreative sjæle i flg. weekender:
Grundkursus: 20.-23. april 2017
Opfølgning: 5.-8. oktober 2017

Underviser er Maj Hønborg, kunsthåndværker fra Kolding Kunsthåndværkerskole


Dronningens Ferieby byder på mange former for aktiviteter til en ferie eller forlænget weekend. På vores malekursus kan man få testet og udviklet sine kreative evner. Her er der fokus på at hygge sig, og kurset kræver ingen kreative forkundskaber. Man skal blot have lysten og modet til at udtrykke sig gennem form og farver.

Har du et handicap, hvor du er gangbesværet eller udfordret på hænderne, er det en fordel at have en personlig hjælper med.

Tre inspirerende dage med maleundervisning

Lær en masse teknikker med akrylmaling på tre intensive maledage. Dag 1 hilser vi på hinanden over en kop kaffe, og fra dag 2 er der fart over feltet. Her males og skrabes, stemples og rulles farver på akvarelpapir. Dag 3 går vi på opdagelse i vores værker, klipper ud og arbejder videre med dem. Dag 4 samler og monterer vi de færdige værker - lige til at tage med hjem og hænge op.

Vores underviser er Maj Hønborg, 51 år og kunsthåndværker fra Kolding Kunsthåndværkerskole.  

 

Der kræves ingen kreative forkundskaber - blot lysten og modet til at prøve noget nyt.

Pris for 3 overnatninger for op til 5 personer: kr. 1.910,-

Tillæg for 10 timers malekursus inkl. materiale, kaffe, te og samvær: kr. 850,- pr. person

 
For mere information om, hvilke aktiviteter feriebyen tilbyder, klik her

 

 

program for maleferie

 

 

undefined

weekendophold i velværens tegn - når det er tid til at KRÆSE FOR KROP OG SJÆL

Genfind ro og balance, eller få nye, gode oplevelser med et velværeophold i Dronningens Ferieby. Erfarne instruktører guider dig gennem en spændende weekend med vinterbadning, yoga, mindfulness og sund kost – en ferie med udgangspunkt i den enkeltes behov.

Vi inviterer til et weekendophold i velværens tegn i følgende weekend:
6. - 8. oktober 2017

Omgivet af skøn natur og lyden af Kattegat byder Dronningens Ferieby på en weekend med velvære og ro, hvor du kan fokusere på dig selv og din krop. Erfarne instruktører guider dig gennem weekenden, hvor der også er tid til at hygge og nyde en stille time foran brændeovnen i de dejlige feriehuse. Her er der plads til at være den, man er.

Ferie med fokus på krop og sjæl

I yoga strækker man de spændte muskler og giver styrke til de svage. Øvelserne er gode for kroppens smidighed og behagelige for mennesker med forskellige former for handicap. Vi arbejder med alle muskler i kroppen - lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder.

Mindfulness omfatter mentale øvelser, som kan bruges til at opnå en højere livskvalitet, f.eks. ved at give øget indre ro, reducere stress, øge koncentrationen og effektiviteten i hverdagen, give større selvindsigt, samt skabe bevidsthed om egne tankestrømme.


Alle kan deltage, øvet som uøvet.

Pris for 2 overnatninger for op til 5 personer: kr. 1.530,-

Aktiviteter og forplejning: kr. 1.499,- pr. person

 

For mere information om Dronningens Ferieby, klik her

 

 

pROGRAM for velværeweekend

 

 

undefined

RIDEFERIE – en unik ferieoplevelse

Dronningens Ferieby inviterer alle hesteinteresserede på rideferie i samarbejde med Djurslands Rideklub. En unik ferieoplevelse for alle, som kan lide at blive udfordret på hesteryg.

I samarbejde med Djurslands Rideklub inviterer vi til en tur på hesteryg den 14. - 17. september

Det skønne naturområde omkring Grenå er yderst indbydende til en ridetur i skoven eller på stranden. Vi inviterer alle interesserede på en rideferie i samarbejde med Djurslands Rideklub (DKR), som ligger ca. 2 km fra Dronningens Ferieby. I trygge rammer på Djurslands Rideklub lægger vi vægt på socialt samvær, udvikling og ikke mindst positive udfordringer. Al ridning varetages af kompetente undervisere, der tilgodeser den enkelte deltagers ønsker og mål for rideferien.

Der vil være god tid til at få hilst på de rolige og stabile heste i staldene, i forbindelse med klargøringen, inden undervisningens start.

Der er rideundervisning alle dage på ridebane eller i ridehal. Hvis vejrguderne er med os, og hvis der er stemning for det, afslutter vi den sidste dag med en tur i skoven, så I kan opleve Djurslands skønne natur fra hesteryg.


OBS:

  • Medbring egnet tøj og lukkede sko
  • Der er mulighed for at låne ridehjelme på stedet
  • Djurslands Rideklub har ikke lift, rampe eller grav, så rideferien er ikke egnet for kørestolsbrugere. 

 

Pris for 3 overnatninger for op til 5 personer: kr. 2.250,-

Undervisning samt kaffe/the og kage ifølge program: kr. 800,- pr. person

 

 

PROGRAM for rideferie

 

 

undefined

TRADITIONEN TRO tilbyder VI WEEKENDOPHOLD MED FORPLEJNING

 22. – 24. september 2017

Nyd en skøn weekend i de nyrenoverede feriehuse og mød gamle bekendte eller nye mennesker i fælleshuset, hvor vi står for en god forplejning i løbet af weekenden.

Det er også muligt at få en svingom til lørdagens underholdning. I ankommer fredag – og kom gerne i god tid, så I kan nå at besøge Kattegatcentret inden check-ind i feriebyen. 

 

Pris pr. person ved 2 personer i feriehus: kr. 1.650,-

Pr. ekstra person i huset: kr. 1.050,-

 

PROGRAM for weekendophold

 

 

Øl og hygge på den brede badebro

Det utrolig flotte resultat af akvarelkursus

Fællesspisning i Strand Caféens gårdhave

Web: Mercatus Reklamebureau A/S