Førsteklasses ferie

Dyrk motion og sport i det fri

For eksempel outdoor fitness og mountainbike

På feriebyens område har vi etableret 3 outdoor fitness pavilloner. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig sport og motion i den fri natur. Træning bliver let, legende og udfordrende. TræningsPavillonerne er tilgængelige på alle tider af døgnet. De er konstrueret til voksne over 14 år.

På stedet kan du downloade en app "FitnessPavillonen", som hjælper dig med træningen.

 

Masser af muligheder for aktiviteter

 

 • Området byder på mange vandre- og cykelruter, hvor motion og naturoplevelse går hånd i hånd. De største stier er tilgængelige for barnevogne og kørestole. Vi har kort i receptionen med de forskellige ruter.
 • Grenaa har 3 fitnesscentre
  Fit & Sund
  LOOP
  Grenaa Fitness
 • Grenaa Idrætscenter har en dejlig svømmehal med vandrutsjebane, bassin til småbørn, varmtvandsbassin, bassin til motionssvømning og badstue med wellness.
 • Beachvolley findes ved naturcentret
 • Vinterbaderne i Grenaa en stor flok mennesker, der alle synes, det er fantastisk at vinterbade, og alle er velkomne. Læs mere om Vinterbaderne i Grenaa

Mountainbike

21 km lang spor

Sporet i Grenaa Plantage er et langt singletrack. Sporet er forholdsvis flat, men til gengæld meget teknisk. For at kompensere for de manglede højdemeter er der indlagt sjove broer, små berms og andre finulige forhindringer på sporet. Alle med forskellig sværhedsgrad.

Kører du de 2 indlagte Short Cut er Sporet ca. 21.5 Km. Sporet starter i lyskrydset ved Grenaa Idrætscenter. Kører man sporet i sin fulde længde, slutter man samme sted.

Er du i nogenlunde god form og har teknikken på plads, skal du forvente at hele sporet tager 2 til 2½ time at gennemkøre.

Se mere på singletrack-grenaa.dk/mtb-sporet

Få det optimale ud af træningen og download vores fitness app "FitnessPavillonen"

Grenaa Svømmehal

Singletrack Grenaa

Oplev det kolde gys sammen med Vinterbaderne i Grenaa

Web: Mercatus A/S