Førsteklasses ferie

topmoderne FERIEHUSE – specielt indrettet til gæster med handicap

Førsteklasses ferieophold for mennesker med behov for plads, fleksibilitet og hjælpemidler. Kort sagt - plads til at være dén man er

Man kan ikke andet end at føle sig hjemme i de lyse og nyrenoverede feriehuse i Dronningens Ferieby i Grenå. Husene har et smagfuldt interiør og er fyldt med finesser og hjælpemidler, som letter hverdagen – særligt for vores gæster, som på forskellig vis lever med handicap.

Feriehusenes indretning sikrer bl.a. tryghed og frihed – særligt for folk, der sidder i kørestol, er gangbesværet, eller som har brug for lidt ekstra fleksibilitet eller hjælpemidler. Vi oplever i mange tilfælde, at et familiemedlem, der normalt har brug for ekstra hjælp, kan være selvhjulpen i vores feriehuse. Sammen får I mere tid og energi til gode oplevelser og samvær.

De handicapvenlige forhold gælder også området omkring feriehusene. Der er anlagt fliser fra p-pladsen foran feriehuset, op til og rundt om boligen. Fra hvert rum er der direkte adgang til husets terrasser, som er indrettet med havemøbler. Husene er tæt på skov og by, og I vil have handicapvenlig adgang til Djurslands bedste badestrand. Med en rampe fra badebroen kan kørestolsbrugere også komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Alle vores feriehuse ligger i et charmerende naturområde med let adgang til masser af aktiviteter og muligheder for den enkelte og for gruppen. For eksempel er der let adgang til udendørs fitnesspavilloner, legeplads, hoppepude, vandre-, mountainbike- og løberuter. Vores kreative værksteder gør det også mulig at underholde sig med maling, musik og dans. Her er der oplevelser for alle og plads til at være dén, man er.

75 m2 feriehuse - indrettet med handicapvenlige finesser

Alle feriehuse er topmoderniseret og gennemtestet af hele 10 specialgrupper af mennesker med forskellige former for handicap – eksempelvis personer med sclerose, svagtseende og kørestolsbrugere, m.fl. Fem af vores feriehuse er udstyret med loftlift.

Køkkenet er fuldt udstyret med fleksible løsninger til familien eller gruppen. Der er komfur, ovn med Slide&Hide-ovnlåge, opvaskemaskine, køleskab med lille frys samt spise- og køkkenbord, der kan hæves og sænkes. På badeværelset er der vaskemaskine, bruser samt vask og toilet med hæve-, sænkefunktioner. Soveværelset har elevationssenge med god plads omkring. Huset er udstyret med Smart TV i stuen, gulvvarme i stue, køkken, gang og på badeværelset samt adgangskode på hoveddøren. Her får I et feriehus indrettet med fokus på fleksibilitet, plads og samvær for hele familien.

Vi har et enkelt allergivenligt hus uden brændeovn, hvor det ikke er tilladt at medbringe husdyr. Der er selvfølgelig plads til familiens hund og førerhunde i vores andre feriehuse.

Se her, hvilke handicapvenlige hjælpemidler I kan leje under jeres ferieophold.

Har I spørgsmål eller ønsker I vejledning, er I mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 87 58 36 50.

 

Bestilling af hjemmepleje

Hvis du har brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje, så husk, at du senest 3 uger, før du begynder din ferie, skal kontakte din kommune, som så giver besked til Norddjurs Kommune. 

MERE INFO OM HJEMMEPLEJE

Badeværelse med flere hæve/sænke funktioner

Stue og køkken med god plads

Plantegning over feriehus

Fleksibel indretning til 5 personer

  • Stort soveværelse med to elevationssenge og direkte adgang til badeværelse
  • Badeværelse med bruser, badebænk, hæve/sænke vask, hæve/sænke senso wash toilet samt vaskemaskine
  • Værelse med udtræksseng (140 cm) og køjeseng ovenover
  • Kombineret stue/køkken: Fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser, hæve/ sænke spisebord og køkkenbord. Dobbelt sovesofa og Smart TV i stuen
  • Gæstetoilet
  • Nyhed: 5 huse har loftlift.

leje af hjælpemidler

Web: Mercatus A/S