Førsteklasses ferie

undefined

SLIP KREATIVITETEN LØS på hyggelige kursusdage 

Fra leg til kunstværk! Vi tilbyder et malekursus for voksne, som har mod på en kreativ opdagelsesrejse i akrylmaleriets verden.

Vi inviterer til malekursus for kreative sjæle den 31. august - 2. september 2018

Kunsthåndværker Maj Hønborg guider med øvet hånd gennem nye og kendte akrylteknikker. Første dag på kurset er intens - her bliver du udfordret til at slippe tøjlerne og lade nye udtryk opstå. Vi maler, ruller, trykker, og strækker fantasien for at bringe maling på lærred (maleplader), og måske papir. Resten af weekenden byder kurset på AHA-oplevelser, hvor der arbejdes videre på billederne med afdækning og nye lag.

Maj Hønborg er uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole. Hun underviser på Dronningens Ferieby for fjerde år i træk. Hvert år byder på nye teknikker.

Der kræves ingen kreative forkundskaber - blot lysten og modet til at prøve noget nyt. Holdene er små, så der er tid til individuel rådgivning.

Praktisk: 

  • Tag arbejdstøj på og medbring en saks og en rulle malertape. Og gerne en hårtørrer. Øvrige materialer er inkluderet i prisen.
  • Der tages hensyn til eventuelle handicap, dog er det en god ide at have en hjælper med, hvis du er meget udfordret på hænderne.

 

Pris for 2 overnatninger for op til 5 personer 31. august - 2. september kr. 2.100,-

Tillæg for 7 timers malekursus inkl. materiale, kaffe, te og samvær: kr. 995,- pr. person

 
For mere information om, hvilke aktiviteter feriebyen tilbyder, klik her

 

 

program for maleferie

 

undefined

RIDEFERIE – en unik ferieoplevelse

Dronningens Ferieby inviterer alle hesteinteresserede på rideferie i samarbejde med Djurslands Rideklub. En unik ferieoplevelse for alle, som kan lide at blive udfordret på hesteryg.

I samarbejde med Djurslands Rideklub inviterer vi til en tur på hesteryg i følgende weekender:
26. - 29. april 2018

20. - 23. september 2018

Det skønne naturområde omkring Grenå er yderst indbydende til en ridetur i skoven eller på stranden. Vi inviterer alle interesserede på en rideferie i samarbejde med Djurslands Rideklub (DRK), som ligger ca. 2 km fra Dronningens Ferieby. I trygge rammer på Djurslands Rideklub lægger vi vægt på socialt samvær, udvikling og ikke mindst positive udfordringer. Al ridning varetages af kompetente undervisere, der tilgodeser den enkelte deltagers ønsker og mål for rideferien.

Der vil være god tid til at få hilst på de rolige og stabile heste i staldene, i forbindelse med klargøringen, inden undervisningens start.

Der er rideundervisning alle dage på ridebane eller i ridehal. Hvis vejrguderne er med os, og hvis der er stemning for det, afslutter vi den sidste dag med en tur i skoven, så I kan opleve Djurslands skønne natur fra hesteryg.


OBS:

  • Medbring egnet tøj og lukkede sko
  • Der er mulighed for at låne ridehjelme på stedet
  • Djurslands Rideklub har ikke lift, rampe eller grav, så rideferien er ikke egnet for kørestolsbrugere. 

 

Pris for 3 overnatninger for op til 5 personer: kr. 2.315,-

Undervisning samt kaffe/the og kage ifølge program: kr. 800,- pr. person

 

 

PROGRAM for rideferie

 

 

undefined

TRADITIONEN TRO tilbyder VI WEEKENDOPHOLD MED FORPLEJNING

16. - 18. marts 2018
26. – 28. oktober 2018

Slip for madlavning og nyd et dejligt weekendophold i feriebyen, hvor vi sørger for god forplejning og fælles hygge. Lørdag aften spiller vores gode musiker op til dans, så I kan få en svingom. 

Tag familie og venner med, der er plads til 5 personer i vores dejlige huse. Feriebyen er omkranset af fantastisk natur og indbyder til en frisk tur.

 

Pris pr. person ved 2 personer i feriehus: kr. 1.650,-

Pr. ekstra person i huset: kr. 1.050,-

 

PROGRAM for weekendophold

 

 

Øl og hygge på den brede badebro

Det utrolig flotte resultat af akvarelkursus

Fællesspisning i Strand Caféens gårdhave

Web: Mercatus Reklamebureau A/S