Førsteklasses ferie

En musikalsk sommerferie

undefined

Scleroseforeningens musikuge i Dronningens Ferieby

Når sol, blæst, sand og vand bliver krydret med fantastisk musik, socialt samvær, mojitos og solskinsøl på badebroen, giver Louis Armstrongs ” I think to myself – what a wonderful world” virkelig mening. I uge 26 i Dronningens Ferieby hylder vi musikkens store ikoner fra ind- og udland. Vi skal lytte til John Mogensen, Dubliners, nyde klassisk musik og på ægte cowboy-maner spise spareribs og coleslaw på ternede duge, drikke kolde øl af store krus, alt imens Willie Nelson synger ”On the road again” og gode gamle Dolly med den magiske stemme gi'r den med ”Play a song for me appeljack appeljack”.

 

SE UGENS PROGRAM HER 

 

Gavekort - giv dine kære en unik oplevelse

Køb et gavekort ved Dronningens Ferieby og giv dine kære en enestående oplevelse. Gavekortet kan enten være som hel eller delvis betaling for et ophold eller til et af vores temaophold - fx weekendophold med forplejning.

Husene i Dronningens Ferieby er alle nyrenoverede og ligger i et naturskønt område tæt på strand, skov og by. I området kan blandt andet nævnes et væld af seværdigheder, attraktioner, museer samt gode shoppingmuligheder.

Gavekortets værdi skal være på minimum DKK 500,-.

Du kan vælge af få gavekortet sendt på mail, eller vi kan pakke det fint ind og sende det med Postnord for et mindre gebyr på DKK 29,-.

Gavekort skal bestilles direkte hos os per e-mail: post@dronningensferieby.dk eller telefon 87 58 36 50.

Feriebylegat kan søges af medlemmer med sclerose.

Prisen er inkl. slutrengøring og Wi-Fi.
Energi afregnes efter forbrug med DKK 2,50 pr. kWh.

Book feriehus

Linnedpakke inkl. 2 håndklæder DKK 110,-
Barneseng DKK 50,- pr. stk. pr. ophold
Barnestol DKK 50,- pr. stk. pr. ophold
Husdyr DKK 275,- pr. ophold.
Loftlift DKK 150,- pr. ophold.

Temaferier 2019

I løbet af 2019 byder vi på spændende temaophold - Rideferie, yoga & kreativ weekend samt weekendophold med forplejning og dans. 

Læs mere om temaophold

Web: Mercatus Reklamebureau A/S