Førsteklasses ferie

Handicapvenligt ferieophold for bosteder, dagcentre og plejecentre

Lad jeres næste ferie gå til en af Danmarks mest handicapvenlige feriebyer i det smukke Djursland og få førsteklasses ferieoplevelser

Dronningens Ferieby består af feriehuse, hvis indretning giver kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede en tryghed og frihed - og i mange tilfælde kan jeres beboere være helt selvhjulpne. De lyse og nyrenoverede feriehuse er fyldt med handicapvenlige finesser, som bl.a. tilgodeser behovet for tilgængelighed og plads, samtidig med at der er lagt vægt på et smagfuldt og moderne interiør.

Rundt om husene er der anlagt fliser, og fra hvert rum er der direkte adgang til terrasser. I bor tæt på skov og by – lige ved en af Danmarks bedste badestrande og i et charmerende område med masser af oplevelsesmuligheder som for eksempel udendørs fitnesspavilloner, legeplads, hoppepude, vandre- og løberuter.

Rummelighed og fleksibilitet er nøgleord for feriehusenes indretning. Andre gæster siger om de moderniserede huse: ”Det er begavet og fremtidsorienteret og oser af lækkerhed”

Feriebyen er et oplagt udflugtsmål med overnatning væk fra de hjemlige, velkendte omgivelser. Vores opgave er at give flest mulige adgang til ferieoplevelser. Det er kommet mange bosteder, dagcentre, plejecentre, bofællesskaber til gode. Mange kommer igen - også i de særlige institutionsuger, hvor vi tilrettelægger en uge med underholdning og forplejning for hele gruppen. Sådan kan I fokusere på de gode oplevelser og hyggestunderne sammen.

Her kan I læse mere om de aktiviteter, vi arrangerer.

Rummelig entré

Stue/køkken

Sådan er de 75 kvm fordelt

75 m2 feriehus med terrasse og havemøbler

Alle huse har egen P-plads foran huset, kombineret stue/ køkken med fuldt udstyret køkken, badeværelse, gæstetoilet, værelse og entré. Husene er smagfuldt indrettet med handicapvenlige detaljer, udstyret med adgangskode og gulvvarme i alle rum.

  • Stort soveværelse med to elevationssenge og direkte adgang til badeværelse
  • Badeværelse med bruser, badebænk, hæve/sænke vask, hæve/sænke senso wash toilet samt vaskemaskine
  • Værelse med udtræksseng (140 cm) og køjeseng ovenover
  • Kombineret stue/køkken: Fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser, hæve/ sænke spisebord og køkkenbord. Dobbelt sovesofa og Smart TV i stuen
  • 6 huse har loftlift.

Leje af hjælpemidler

 

Web: Mercatus A/S