Førsteklasses ferie

De gode ferieoplevelser venter på jer og jeres beboere

Vi har tilrettelagt særlige institutionsuger til jer med forplejning og fælles aktiviteter - målrettet Danmarks mange institutioner. Selv om I er afsted og væk fra jeres velkendte rammer, sikrer vi at tingene fungerer for jer, og at I har de hjælpemidler til rådighed, som netop jeres beboere har behov for.

Feriebyen ligger i naturskønne omgivelser og kun et stenkast fra Grenå Strand, der er kåret som en af Danmarks bedste badestrande. Her finder I også vores badebro, som gør det muligt for kørestolsbrugere og gangbesværede at komme helt ned til vandkanten, hvis tæerne skal dyppes Kattegat.

Djursland er Danmarks tredjestørste turistområde og byder på et væld af attraktioner og udflugtsmål. Der er mange attraktioner, for eksempel det imponerende Kattegatcenter eller Kulturhuset Pavillonen. Grenå ligger kun 2 km væk og byder på shopping i gågaden og i de idylliske stræder, hvor der er masser af specialbutikker. For jer, der er friske på en gå- eller cykeltur ind til byen, er det også en mulighed via de handicapvenlige stisystem.

Feriehuse med gennemtænkt indretning - både for beboere og hjælpere

Feriehusenes indretning giver kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede en tryghed og frihed, som betyder, at jeres beboere i mange tilfælde kan være selvhjulpne. De lyse og nyrenoverede feriehuse er fyldt med handicapvenlige finesser, som bl.a. tilgodeser behovet for tilgængelighed og plads, samtidig med at der er lagt vægt på et smagfuldt og moderne interiør. Fem af feriehusene har endda installeret helt nye loftlifter. Den gennemtænkte indretning gør alting lettere - både for beboere og hjælpere.

Der er desuden anlagt fliser fra husets P-plads, hen til og rundt om huset - og fra hvert rum er der direkte adgang til terrasser indrettet med terrassemøbler. I bor tæt på skov og by – lige ved en af Danmarks bedste badestrande. I feriebyens charmerende område finder I masser af oplevelsesmuligheder, for eksempel vores udendørs fitnesspavilloner, legepladser, hoppepude, vandre-, løbe- og cykelruter.

Mulighed for at leje hjælpemidler

Hos Dronningens Ferieby har I mulighed for at leje handicapvenlige hjælpemidler, eksempelvis scootere, kørestole, loftlifts, badestole mm. Sådan ønsker vi at hjælpe til med at lette jeres ferieplanlægning. Vi ønsker at give jer de bedst mulige rammer for jeres ophold, så I trygt kan fokusere på samværet, hyggen og på at få gode oplevelser.

For mere information om feriebyens moderniserede og handicapvenlige feriehuse, klik her.

 

Ring på telefon 87 58 36 50

Ring og hør mere om institutionsophold eller større arrangementer

Leje af hjælpemidler

 

Institutionsuger

De fastlagte institutionsuger ligger i ugerne:
15 - 18, 22 - 25, 38 og 39
Ankomst mandag - afrejse torsdag
(forlængelse muligt).

I er naturligvis også velkommen på andre tidspunkter.

Fællesarrangementer

Benyt vores store, smukke fælleshus
på 1000 m2 som samlingspunkt
for ferien. Uanset om det
gælder fællesspisning eller andre
gruppeaktiviteter, står vi klar med
gode idéer og hjælp til det praktiske.

Forplejning

I institutionsugerne arrangerer vi
fællesspisning og en aften med
underholdning for alle.

Mere om forplejning

Web: Mercatus A/S